Saradnja Srbije i Sirije - ne postoje ograničenja za izvoz hrane u Siriju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2022, 19:25

Saradnja Srbije i Sirije - ne postoje ograničenja za izvoz hrane u Siriju

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović potpisao je danas Memorandum o razumevanju sa ministrom poljoprivrede Sirije Muhamedom Katanom kako bi se osnažila poljoprivredna saradnja dve zemlje, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu poljoprivrede.

Ključne oblasti odnose se na izvoz srpskih žitarica i semena po kome su poznati srpski proizvođači, ali i izvoz svih drugih prehrambenih proizvoda koji se izvoze iz Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Ministar Nedimović se saglasio sa sirijskim kolegom sa kojim se sastao u okviru Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, da je prostor za saradnju dve zemlje izuzetno širok i da u tom smislu ne postoje ograničenja prema vrsti hrane koja se može izvoziti u Siriju, bilo da je reč o žitaricama, voću ili mesu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.