SVAKI EKSTREMISTA JE DOBIO PO METAK: Sirijski snajperisti SPREČILI upad terorista na severu Hame

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKI EKSTREMISTA JE "DOBIO" PO METAK: Sirijski snajperisti SPREČILI upad terorista na severu Hame

Sirijski branitelji reagovali brzo i efikasno

Pre nekoliko dana, snajperisti sirijske vojske bili su prisiljeni da pucaju na pobunjenike koji pokušavaju da se infiltriraju na ključni vojni kontrolni punkt u severnoj provinciji Hama.

Pročitajte i:

Prema izvorima, militanti koji su povezani sa Slobodnom sirijskom vojskom (FSA) krenuli su blizu linije fronta sa ciljem da se napadne područje kontrolnog punkta sirijske vojske - Zilin (koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << često meta napada).

Za razliku od trupa koji čine glavnu snagu odbrane (artiljerija i mitraljezi) koji pucaju u širu oblast neprijateljskih snaga, snajperisti imaju dosta neugodniji zadatak - svaki metak je namijenjen za pojedinačno ubijanje.

S tim u vezi, vojni izvori izveštavaju da je usled nekoliko akcija snajperista sirijske vojske poginulo tri pobunjenika, nakon čega su ekstremisti FSA odustali od napada i povukli se.

Vesti iz Hame pogledajte OVDE.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka i Jemena pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.