S-300 KONAČNO STIGAO U SIRIJU: Objavljen snimak isporuke protivvazdušnih raketnih sistema Damasku (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2018, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S-300 KONAČNO STIGAO U SIRIJU: Objavljen snimak isporuke protivvazdušnih raketnih sistema Damasku (VIDEO)

Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je snimak isporuke protivvazdušnih raketnih sistema S-300 Siriji Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je snimak isporuke protivvazdušnih raketnih sistema S-300 Siriji.Snimak su objavile televizijske stanice "Rusija 24" i "Zvezda" i na njemu se vidi kako se S-300 istovara iz vojno-transportnog aviona "An-124-100" "Ruslan" u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u Siriji.Agencija Tass >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << podseća da je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu 24. septembra izjavio da Rusija namerava da u roku od dve nedelje snabde sirijsku vojsku sa sistemom S-300.PROČITAJTE JOŠ: Rusija isporučila Siriji S-300, sledi i ugovor sa Indijom o S-400Šojgu je rekao da je Siriji predato 49 jedinica tehnike u okviru isporuke sistema S-300 s ciljem jačanja bezbednosti ruskih vojnika u toj zemlji.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen snimak isporuke S-300 Siriji

Izvor: RTS, 03.Okt.2018

Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je snimak isporuke protivvazdušnih raketnih sistema S-300 Siriji. . Snimak su objavile televizijske stanice Rusija 24 i Zvezda i na njemu se vidi kako se S-300 istovaruje iz vojno-transportnog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.