Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut - 11.07.

  

Pregled dešavanja na ratištu u Siriji za 11.07. Velika Britanija i Francuska šalju dodatne snage u Siriju - Velika Britanija i Francuska su se dogovorile da u Siriju pošalju dodatne snage koje će zameniti američke trupe, piše list „Forin polisi“, pozivajući se na izvore.
„Velika Britanija i Francuska, jedini partneri SAD koji još imaju svoje trupe u Siriji, obavezuju se da će neznatno povećati broj snaga od 10 do 15 odsto, potvrdio je činovnik administracije SAD. Druge države takođe mogu poslati izvestan broj vojnika ili će zauzvrat morati da plate SAD“, piše list. Obim povećanja kontingenata i precizne cifre su nepoznate, dodao je izvor, naglasivši da je administracija „u celini razočarana“ pregovorima sa saveznicima o pružanju dodatnih resursa za borbu protiv terorističke organizacije DAEŠ u Siriji. Prošle nedelje, SAD su pozvale Nemačku da pošalje kopnene snage na severoistok Sirije radi delimične zamene američkih trupa. Pregled političkih i drugih vesti za 11.07.       
  Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut -    OVDE možete pogledati hronologiju događaja u Siriji po danima   

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut - 11.07.

Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2019

  . Karta povlačenja teškog naoružanja - kliknuti za uvećanje  .   Sprovođenje Minskih sporazuma - kliknuti na kartu za uvećanje Karta situacije na frontu za 09.07. (karta ukrajinskih snaga) - kliknuti na kartu za uvećanje Ispod se nalazi interaktivna mapa bojevih dejstava...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.