Izvor: Vostok.rs, 02.Sep.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut - 01.09.

  


Pregled dešavanja na ratištu u Siriji za 01.09.


Stanje na frontu  


Pregled političkih i drugih vesti za 01.09. 
 
 Damask: Oštro osuđujemo teroristički akt koji je doveo do pogibije Aleksandra Zaharčenka  - Sirijsko Ministarstvo spoljnih poslova osudilo je ubistvo predsednika Donjecke Narodne Republike Aleksandra Zaharčenka, nazvavši ga pokušajem podrivanja mirovnog procesa u Donbasu, javila je sirijska agencija SANA.

Sirija oštro osuđuje teroristički akt koji je doveo do pogibije lidera Donjecke Narodne Republike Aleksandra Zaharčenka. Ovo je očigledan pokušaj podrivanja mirnog političkog rešenja u regionu Donbasa i implementacije Minskih sporazuma“, prenosi agencija izvor u Ministarstvu spoljnih poslova.

Sirijsko Ministarstvo je dodalo da je ubistvo Zaharčenka, koji je bio jedan od potpisnika sporazuma, „kukavički čin“ i „ugrožava bezbednost i stabilnost regiona“. 
Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut -
 
 
OVDE možete pogledati hronologiju događaja u Siriji po danima 




 

Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut - 01.09.

Izvor: Vostok.rs, 02.Sep.2018

  . . Karta povlačenja teškog naoružanja - kliknuti za uvećanje  .  . Sprovođenje Minskih sporazuma - kliknuti na kartu za uvećanje. . . Karta situacije na frontu za 31.08. (karta kijevskih snaga) - kliknuti na kartu za uvećanje. . . . Ispod se nalazi interaktivna mapa bojevih...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.