Rusija produžava prekid vatre u Alepu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija produžava prekid vatre u Alepu

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da će produžiti moratorijum na vazdušne udare na sirijski grad Alepo do 4. novembra, po naređenju ruskog predsednika Vladimira Putina.

Kako je navedeno, humanitarni prekid vatre biće na snazi do 19.00 časova 4. novembra, prenosi Rojters.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je juče da Rusija neće moći da produži moratorijum na vazdušne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << udare protiv ciljeva u sirijskom gradu Alepu ukoliko pobunjenici u tom gradu nastave sa napadima na terenu

"U ovom trenutku humanitarna pauza se nastavlja, omogućen je izlaz civilima iz istočnog Alepa, stvoreni su uslovi za humanitarnu pomoć", rekao je Peskov novinarima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.