Rusija neće podržati novu rezoluciju o Siriji

Izvor: Vostok.rs, 14.Apr.2013, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija neće podržati novu rezoluciju o Siriji

14.04.2013. -

Rusija će glasati protiv nacrta rezolucije Generalne skupštine UN o Siriji, javilo je Ministarstvo inostranih poslova Rusije u subotu.

Moskva smatra da je taj dokument izrađen sa uočljivim jednostranim stavom. U njemu se sva odgovornost za tragični razvoj događaja u Siriji prebacuje vladi. To je urađeno bez obzira na očigledne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << činjenice koje ukazuju na terorističke aktivnosti opozicionih grupa. U nacrtu rezolucije ignoriše se spoljna podrška opoziciji, između ostalog i ona vojna i finansijska.

„Autori nove rezolucije nastoje da Generalna skupština UN odobri njihov cilj da promene režim u Siriji“, istaklo je MSP Rusije.

Izvor: Glas Rusije, foto: Golos Rossii    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.