Izvor: TvojPortal.com, 02.Dec.2011, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija isporučila Siriji protivmornaričke krstareće rakete

/vesti online/ Rusija je isporučila Siriji protivmornaričke krstareće rakete, objavila je agencija Interfaks, navodeći da je pre samo nekoliko dana istražna komisija Ujedinjenih nacija pozvala na uvođenje embarga na oružje Damasku.

Foto: Ilustracija

Predsednik Sirije Bašar al Asad izolovan je u ekonomskom i diplomatskom smislu, posle devet meseci nasilnog gušenja protesta u kojima je, prema podacima UN, poginulo najmanje 4.000 ljudi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<
Rusija se usprotivila dodatnim sankcijama Zapada i Arapske lige i pokušala da odbrani svoje pravo da i dalje prodaje Siriji oružje, u vrednosti od više desetina miliona dolara godišnje.

"Ugovor je u potpunisti ispunjen, čak i pre vremena", naveo je Interfaks reči neimenovanog vojnog izvora o ugovoru vrednom oko 300 miliona dolara.
Opširnije

svetrusijaSirijaisporukaprotivmornaricke krstarece rakete
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.