Rođeni Vranjanac u redovima Islamske države

Izvor: Vranje-online.com, 16.Avg.2015, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođeni Vranjanac u redovima Islamske države

Bujanovčanin Faton Jusufi (29) već dve godine ratuje u redovima Islamske države (ISIS), najekstremnije terorističke organizacije na svetu. Jusufi je još jedan Albanac s juga Srbije i jedan od 30 naših građana u redovima džihadista na krvavom sirijskom ratištu, na koje je otišao preko Kosova.
Srpske bezbedonosne službe su saopštile da je radikalni islamista Faton Jusufi rođen u Vranju, a odrastao je u Bujanovcu, gde mu i danas žive otac i majka.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vranje-online.com...






Povezane vesti

Šiptar iz Vranja ratnik Islamske države

Izvor: KMnovine.com, 17.Avg.2015, 01:17

Bujanovčanin Faton Jusufi (29) već dve godine ratuje u redovima Islamske države (ISIS), najekstremnije terorističke organizacije na svetu....    .Foto: Ilustracija    ..Jusufi je još jedan Albanac s juga Srbije i jedan od 30 naših građana u redovima džihadista na...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vranje-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vranje-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.