Rat u Siriji: Rusija „nastavlja s napadima na Idlib“

Izvor: Danas, 04.Sep.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat u Siriji: Rusija „nastavlja s napadima na Idlib“

AFPU Idlibu živi 2,9 miliona ljudi, od kojih je većina došla iz drugih delova Sirije Ruski avioni su navodno bombardovali provinciju Idlib, koju drže pobunjenici, a vladine snage planiraju veliku ofanzivu na ovaj deo zemlje. Ako se ovi navodi potvrde, to će biti prvi vazdušni napadi u prethodne tri nedelje. Američki predsednik Donald Tramp upozorio […] Članak Rat u Siriji: Rusija „nastavlja s napadima na Idlib“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završna bitka za Idlib može da počne svakog časa

Izvor: N1 televizija, 04.Sep.2018

Režim u Damasku, uz pomoć Irana i Rusije, danas kontroliše dve trećine Sirije. Pobunjenici, bliski Al Kaidi, uz indirektnu pomoć Turske, ali i moralnu podršku SAD održali su se još samo u provinciji Idlib. Uoči mirovnog samita o Siriji, na kome će se odlučiti o sudbini tri miliona stanovnika...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.