Putin na konferenciji sa Trampom: Hladni rat je odavno završen, sada se bolje razumemo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin na konferenciji sa Trampom: Hladni rat je odavno završen, sada se bolje razumemo (FOTO)

Putin je kazao da se nisu složili oko svih stvari, a da su razgovarali i o Siriji

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas u Helsinkiju da su odnosi Rusije i SAD "u teškom stanju", ali se nada da se dve strane sada bolje razumeju.

Pročitajte i:

Putin je to rekao na zajedničkoj konferenciji za novinare sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, održanoj posle razgovora i radnog ručka američke i ruske delegacije u Helsinkiju, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finska državna televizija Yle.

'President Putin was extremely strong and powerful in his denial today': Trump says 'no reason to believe' Russia hacked U.S. election https://t.co/TXneRu71kA pic.twitter.com/7U0u9k4f8f

— Reuters Top News (@Reuters) July 16, 2018

.

- Zadovoljni smo razgovorima. Jasno, ostali su neki izazovi. Nadam se da sada bolje razumemo jedni druge - rekao je ruski predsednik.

Jedna od tema bilo je i mešanje u američke predsedničke izbore 2016. godine, kazao je Putin i ponovio da se Rusija nikada nije mešala i da se nikada neće ni mešati.

Prema rečima ruskog predsednika, novi problemi povezani su sa terorizmom i svetskom finansijskom situacijom.

Vladimir Putin offers to question 12 indicted for alleged US election meddling, says Mueller investigators can be present if America will ‘reciprocate’ https://t.co/K8jvaWGLHd pic.twitter.com/57BLxQhtQs

— Fox News (@FoxNews) July 16, 2018

- Kao najveće nuklearne sile odgovorni smo za nuklearno naoružanje - rekao je Putin, podsećajući da je Hladni rat odavno završen.

Kako se navodi, osim Putina i Trampa na konferenciji su prisutni svi članovi delegacija dve zemlje, kao i Trampova supruga Melanija.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.