Posle Asada: Nemačka i UAE platiće za preporod Sirije

Izvor: Vostok.rs, 06.Jun.2012, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Asada: Nemačka i UAE platiće za preporod Sirije

06.06.2012. -

Nemačka i Ujedinjene Arapske države su razvili zajednički plan za oživljavanje privrede Sirije. Zvanični naziv inicijative je "Radna grupa za obnovu i razvoj - Prijatelji Sirije." Predstavnici opozicionih sirijskih grupa na prvom sastanku, koji je održan u Abu Dabiju, rekli su da je tokom proteklih godinu i po dana, infrastruktura zemlje pretrpela ogromnu štetu i za obnovu je potrebno najmanje 12 milijardi dolara. SAD su trošile na rekonstrukciju u Iraku 5,5 milijardi dolara mesečno.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

CIA smanjuje broj osoblja u Iraku

Izvor: Vostok.rs, 06.Jun.2012

06.06.2012. -..CIA SAD smanjuje broj svog osoblja u Iraku, piše list The Wall Street Journal pozivajući se na izvor u američkoj vladi jer Bagdad sve više nastoji da potvrdi svoj suverenitet, nakon povlačenja američkih trupa iz Iraka u vezi sa čim bi trebalo da smanji broj oficira u ovoj zemlji...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.