Izvor: RuskaRec.ru, 01.Sep.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak napada „Noćnog lovca" na položaje terorista ID u Siriji

Na snimku se vidi kako Mi-35 dolazi do terorističkih položaja i seje projektile.
U napad je zatim, kako javlja Zvezda, stupila sirijska pešadija,  međutim naišla je na neprobojnu vatru protivnika. Posle toga poslate u koordinate vatrenih tačaka, a iznad glava vojnika proleteo je Mi-28N Noćni lovac, koji je izveo novi napad.
Jedinice sirijske vojske posle podrške pružene od strane Noćnog lovca probili su se kroz položaje terorista koje su oni zauzeli još u leto >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << 2014 godine.
Načelnik glavne operativne uprave Generalštaba Oružanih snaga RF Sergej Rudskoj ranije je rekao da je tokom vojne operacije Rusije u Siriji teritorija koju kontroliše regularna sirijska vojska učetvorostručena, do 78 hiljada kvadratnih metara.
Kako je Rudskoj naglasio uništene su banditske formacije u rejonu Hame i Homsa, pokrajina Latakija je u potpunosti očišćena od terorista, oslobođen je spomenik svetske kulturne baštine Palmira i grad Alep, koji predstavlja drugu prestonicu Sirije, kao i deblokirana glavna saobraćajna magirala koja povezuje Damask sa severom zemlje.
On je dodao da su pod vladinu kontrolu vraćena naftna i gasna polja Džazal, Šaer, Hajan, Magara, Arak i Membridž, a na jugu Sirije povraćeni delovi granice sa Irakom i Jordanom, prenosi RIA Novosti.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.