OVO JE MESTO GDE JE UBIJEN EL BAGDADI: Ruševine bunkera, ostaci odeće, knjige, dušeci

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2019, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE MESTO GDE JE UBIJEN EL BAGDADI: Ruševine bunkera, ostaci odeće, knjige, dušeci

Na društvenim mrežama danas su se pojavili video snimci mesta u kome se skrivao lider takozvane Islamske države Abu Bakr el Bagdadi, koji je ubijen u specijalnoj operaciji američkih snaga na severozapadu Sirije Na društvenim mrežama danas su se pojavili video snimci mesta u kome se skrivao lider takozvane Islamske države Abu Bakr el Bagdadi, koji je ubijen u specijalnoj operaciji američkih snaga na severozapadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Sirije. Na video snimku vide se ruševine bunkera, ostaci odeće, dušeci.PROČITAJTE JOŠ - JA SAM TE RODIO, JA ĆU TE I UBITI: Kadirov o američkoj likvidaciji vođe Islamske države El Bagdaadi je ubijen juče, a američki predsednik Donald Tramp izjavio je nakon toga da je Bagdadi aktivirao eksploziv koji se nalazio u prsluku koji je nosio, kao i da se posle eksplozije zid srušio na njega.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Glumicu napali zbog toga što pokazuje simpatije prema ubijenom Bagdadiju

Izvor: B92, 29.Okt.2019, 15:49

Holivudska glumica Džejmi Li Kertis poznata je po svojim liberalnim stavovima, a sada je došla u žižu interesovanja. Ona je naime, napala američkog predsednika Donalda Trampa, nakon što je on objavio vest da je vođa "Islamske države" Abu Bakar el Bagdadi ubijen...Ona je na društvenoj mreži...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.