OGROMAN KONVOJ AMERIČKIH SNAGA UŠAO U IRAK, CILJ JE JASAN: Čak 128 vozila među kojima su tenkovi i oklopna vozila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 00:16

OGROMAN KONVOJ AMERIČKIH SNAGA UŠAO U IRAK, CILJ JE JASAN: Čak 128 vozila među kojima su tenkovi i oklopna vozila!

Sve su dobro iskoordinirali

Američka vojna kolona koja se sastoji od desetina kamiona cisterni je navodno prokrijumčarila sirovu naftu iz severoistočne sirijske provincije Hasaka.

Prema izvorima SANA u gradu Jarubija, konvoj od 128 američkih vojnih kamiona, uključujući cisterne i kamione koji su prevozili borbene tenkove i tešku municiju, napustio je Siriju i krenuo ka Iraku preko graničnog prelaza Valid. Na teritoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sirije, konvoj je navodno pratilo osam oklopnih vozila američke vojske.

Ove tvrdnje nisu potkrijepljene nijednom fotografijom ili video snimkom. Za razliku od 10. januara, kada je snimak koji je napravio vojni avion pokazao da se još jedan kilometarski američki konvoj kretao autoputem M4 ka ilegalnom graničnom prelazu Valid sa Irakom.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.