Izvor: RuskaRec.ru, 08.Avg.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na forumu „Armija-2017” biće predstavljeni ratni trofeji iz Sirije

U okviru foruma „Armija-2017” biće izloženi trofeji koji su oduzeti od terorističkih grupa tokom sirijske kampanje. To je izjavio rukovodilac glavne uprave za naučnoistraživačke projekte Ministarstva odbrane Aleksandar Mironov.
Osim toga, na izložbi će biti posebno predstavljena izložba posvećena delovanju ruske vojske u Siriji.
Međunarodni vojnotehnički >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << forum „Armija-2017” održaće se od 22. do 27. avgusta na bazi podmoskovskog parka „Patriot”, kao i na teritoriji poligona u Alabinu i aerodroma Kubinka. Pored toga, pojedine aktivnosti će se održati u svim vojnim okruzima i u ujedinjenoj strateškoj komandi „Sever”, prenosi Lenta.Ru.  
Na forumu će biti predstavljene zvanične prezentacije armija iz sedam zemalja: Jermenije, Belorusije, Kazahstana, Kine, Pakistana, Slovačke i Južnoafričke Republike.
Izložbe „Armija” održavaju se u Rusiji od 2015. godine. Prvobitno je planirano da se održavaju jednom u dve godine, ali zatim je vojska insistirala na godišnjem formatu.
Ruski vojni resor koristi platforme foruma „Armija” i za potpisivanje velikih ugovora u okviru državne nabavke (2016. godine je potpisano 17 ugovora u ukupnoj vrednosti od 130 milijardi rubalja), a takođe za održavanje zatvorenih savetovanja sa namenskom industrijom u vezi sa vojnotehničkim pitanjima.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.