Izvor: Mondo, 24.Avg.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migrantkinja u udesu izgubila bebu,teško povređena

Tridesetpetogodišnja migrantkinja I.S. iz Sirije trenutno se nalazi u Kliničkom centru Vojvodine sa teškim telesnim povredama, životno je ugrožena i lekari se bore za njen život, javljaju novosadski mediji.

Foto: MONDO, Goran Sivački

Ona je zadobila teške povrede karlice prilikom udesa koji se desio 20. avgusta u kasnim noćnim satima na putu od Kanjiže ka selu Horgoš.

Prema saznanjima 021.rs, žena je bila trudna i od siline udara >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je izgubila bebu. Sa njom u društvu bio je 32-godišnji sunarodnik A.V. koji je zadobio ortopedske povrede i još jedna osoba koja je ostala nepovređena.

A.V. je zbrinut na ortopediji subotičke bolnice, dok je Sirijka zbog težina povreda ubrzo prebačena iz Subotice u KCV u Novom Sadu.

U kikindskoj policiji kažu da se nesreća dogodila oko 23.30h kada je na troje Sirijaca naleteo automobil. Vozač je nakon nesreće pobegao sa mesta udesa, ali je brzo identifikovan nakon čega je i uhapšen, piše 021.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Migrantkinja koja je izgubila bebu u udesu i dalje u teškom stanju

Izvor: Blic, 24.Avg.2015

I.S. (35) migrantkinja iz Sirije, koja je 20. avgusta u udesu kod Kanjiže izgubila bebu, nalazi se u teškom stanju i zbrinuta je u Kliničkom centru Vojvodine...- Zadobila je teške telesne povrede i trenutno se nalazi u jedinici intezivne nege i pod stalnim je nadzorom lekara Urgentnog centra - kažu...

Nastavak na Blic...

Azilantkinja iz Sirije teško povređena u udesu

Izvor: RTS, 24.Avg.2015

. U Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu primljena je I. S. sa teškim telesnim povredama opasnim po život, rekla je Tanjugu portparolka KC Vojvodine Dušana Vučinić.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.