• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Migrantkinja u udesu izgubila bebu,teško povređena

Izvor mondo.rs

Tridesetpetogodišnja migrantkinja I.S. iz Sirije trenutno se nalazi u Kliničkom centru Vojvodine sa teškim telesnim povredama, životno je ugrožena i lekari se bore za njen život, javljaju novosadski mediji.

Ona je zadobila teške povrede karlice prilikom udesa koji se desio 20. avgusta u kasnim noćnim satima na putu od Kanjiže ka selu Horgoš.

Prema saznanjima 021.rs, žena je bila trudna i od siline udara je izgubila bebu. Sa njom u društvu bio je 32-godišnji sunarodnik A.V. koji je zadobio ortopedske povrede i još jedna osoba koja je ostala nepovređena.

A.V. je zbrinut na ortopediji subotičke bolnice, dok je Sirijka zbog težina povreda ubrzo prebačena iz Subotice u KCV u Novom Sadu.

U kikindskoj policiji kažu da se nesreća dogodila oko 23.30h kada je na troje Sirijaca naleteo automobil. Vozač je nakon nesreće pobegao sa mesta udesa, ali je brzo identifikovan nakon čega je i uhapšen, piše 021.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

AMSS

Tolki dug put prevalili da bi ih udarila neka b*dala. Još pobegao. Najstrozija kazna nesavesnom vozacu. Sam sebi natovario plus jedno krivicno delo vise. Brz oporavak povredjenima. Oni su od krvi i mesa. Nebitna boja koze.

Deki

@AMSS Ne znam odakle si,ali znam odakle nisi. Ja sam iz Subotice,i na periferiji grada ovi azilanti pretrcavaju puteve gde stiugnu,izlecu iz njiva i pretrcavaju u njive preko puta kao goveda,kao da je ratno stanje pa sve onako pognuti pretrcavaju da ih neko ne vidi ili sta vec...i sta kad mi takve budale izlete na put i ja ih pogazim,ja sam kriv??? Treba uvesti novi saobracajni znak "AZILANTI PRETRCAVAJU PUT",kao onaj znak za jelene.