Mediji: Sirijska vojska pucala na vazdušne neprijateljske mete

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Dec.2018, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Sirijska vojska pucala na vazdušne neprijateljske mete

Sirijska vojska otvorila je vatru na "neprijateljske vazdušne mete" kod aerodroma u Damasku, preneli su večeras sirijski državni mediji.

"Naša vazdušna samoodbrana je imala akciju protiv neprijateljskih vazdušnih meta u sektoru međunarodnog aerodroma u Damasku", javila je agencija Sana ne navodeći druge detalje.

Opoziciona Sirijska opservatorija za ljudska prava saopštila je da su ođeknule eksplozije u zoni u blizini aerodroma ali se ne zna poreklo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Sirijske vlasti su krajem novembra optužile Izrael za bombardovanje vojnih položaja južno od Damaska.

Opservatorija je tada navela da su gađana skladišta oružja koja pripadaju libanskom pokretu Hezbolah i iranskim snagama, koje se bore na strani sirijskih vlasti.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.