Lavrov negira povezanost isporuka S-300 u Siriju i avionapada od strane Izraela

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2013, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov negira povezanost isporuka S-300 u Siriju i avionapada od strane Izraela

17.05.2013. -

Odluka o isporuci kompleksa za protivvazdušnu odbranu S-300 u Siriju nije povezana sa avionapadima Izraela na tu zemlju, donesena je dugo pre tih događaja, rekao je šef MSP-a Rusija Sergej Lavrov. „Sistemi za protivvazdušnu odbranu se izvorno isporučuju da bi tu zemlju zaštitili od napada avijacije. Ali ti ugovori su potpisani ranije, pre nego što je Sirija gađana iz vazduha prošle godine i sada“, rekao je Lavrov u intervjuu za libansku televiziju Al Mayadin.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Feministkinje sabotirale otvaranje kuće Barbi u Berlinu

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2013

17.05.2013. -..Otvaranje kuće Barbi lutke u prirodnoj veličini u Berlinu praćeno je protestima feministkinja. Prvog radnog dana muzej je čak i zatvoren pošto se jedna feministkinja sa razgolićenim prsima popela na vrh fontane u obliku ženske cipele kod glavnog ulaza. Aktivistkinja je u rukama...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.