Konflikt u Siriji: Sjedinjene Države najavljuju povlačenje trupa

Izvor: Danas, 19.Dec.2018, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konflikt u Siriji: Sjedinjene Države najavljuju povlačenje trupa

AFPSmatra se da je oko dve hiljade američkih trupa u Siriji Bela kuća je potvrdila da će se trupe Sjedinjenih Američkih Država povući iz Sirije, nakon što je Donald Tramp rekao da je Islamska država „poražena“ u toj zemlji. Predstavnica za štampu Bele kuće, Sara Senders rekla je da su američke trupe već počele da […] Članak Konflikt u Siriji: Sjedinjene Države najavljuju povlačenje trupa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Sirija,   Donald Tramp

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konflikt u Siriji: Sjedinjene Države najavljuju povlačenje trupa

Izvor: B92, 19.Dec.2018

Tramp saopštio da je Islamska država poražena u Siriji, a to je bio jedini razlog za angažovanje američkih trupa u toj zemlji...Bela kuća je potvrdila da će se trupe Sjedinjenih Američkih Država povući iz Sirije, nakon što je Donald Tramp rekao da je Islamska država "poražena" u toj zemlji...Predstavnica...

Nastavak na B92...

Amerikanci se povlače iz Sirije

Izvor: Danas, 20.Dec.2018, 01:38

Bela kuća je saopštila danas da će svih 2.000 američkih vojnika veoma brzo biti povučeno iz Sirije, jer je u toj državi dobijen rat protiv Islamske države. Članak Amerikanci se povlače iz Sirije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Koalicija: Povlačenje snaga SAD-a će oporaviti IDIL

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Dec.2018

Koalicija u Siriji predvođena Kurdima ocjenjuje da će iznenadna odluka predsjednika Donalda Trumpa o povlačenju američkih trupa omogućiti oporavak "Islamske države Iraka i Levanta (IDIL)" u toj bliskoistočnoj zemlji, prenosi BBC. Sirijske demokratske snage (SDF) upozoravaju na vojni vakuum koji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.