Komesar: Broj migranata u Srbiji na uobičajenom nivou, ne očekuje se porast zbog Sirije

Izvor: Danas, 01.Nov.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komesar: Broj migranata u Srbiji na uobičajenom nivou, ne očekuje se porast zbog Sirije

Komesar za izbeglice i migracije Vladimir Cucić izjavio je danas da je broj migranata u Srbiji na uobičajenom nivou i da se ne očekuje porast njihovog broja zbog sukoba u Siriji i intervencije turske vojske protiv Kurda. Članak Komesar: Broj migranata u Srbiji na uobičajenom nivou, ne očekuje se porast zbog Sirije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

UN će razmotriti Erdoganov plan o izbeglicama

Izvor: Danas, 01.Nov.2019

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš izjavio je u Istanbulu da će UN razmotriti plan turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogan o raspoređivanju sirijskih izbeglica koje su trenutno u Turskoj, po zoni bezbednosti u Siriji. Članak UN će razmotriti Erdoganov plan o izbeglicama se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.