Klincevič: SAD pripremaju novi napad na položaje sirijske vojske

Izvor: Vostok.rs, 27.Jun.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klincevič: SAD pripremaju novi napad na položaje sirijske vojske

SAD spremaju novi napad na položaje sirijske vojske, a to se jasno vidi iz izjave Bele kuće da sirijski predsednik Bašar el Asad priprema hemijski napad, rekao je prvi zamenik predsednika Komiteta Saveta federacije za odbran i bezbednost Franc Klincevič.

„SAD pripremaju novi napad na položaje sirijske vojske, to je jasno. Sprema se nova cinična provokacija, bez presedana“, rekao je Klincevič.



Po njegovim rečima, nakon ove provokacije, „koja će biti predstavljena kao hemijski napad može uslediti američki napad“.

Klincevič je naveo da zbog toga postoji pretnja vojnicima Vazdušno-kosmičkih snaga koji se nalaze u Siriji, kao i drugim vojnim stručnjacima.

„Postoji realna pretnja po njihove živote“, smatra on.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.