Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2023, 08:27

Kim Džong Un uputio poruku saučešća Siriji povodom razornog zemljotresa

Ministarstvo spoljnih poslova Severne Koreje saopštilo je da je vođa ove zemlje Kim Džong Un uputio poruku saučešća predsedniku Sirije Bašaru al-Asadu povodom razornog zemljotresa koji je pogodio njegovu zemlju.

Kim Džong Un je izrazio svoje lično saučešće, kao i saučešće u ime Severne Koreje predsedniku Asadu i narodu Sirije zbog zemljotresa koji je pogodio severozapad Sirije, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << agencija KCNA.

Severokorejski lider je izrazio uverenje da će se Sirija "pod ispravnim vođstvom predsednika" oporaviti od posledica zemljotresa u najkraćem mogućem roku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.