KATASTROFA U BERLINU: Migranti pokušali da zapale beskućnika (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATASTROFA U BERLINU: Migranti pokušali da zapale beskućnika (VIDEO)

Šestorica mladića učestvovala u napadu!

Sedmorica migranata između 15 i 18 godina optuženi su za pokušaj ubistva beskućnika u prestonici Nemačke, Berlinu, kada su na dan Božića pokušali da zapale nesrećnog čoveka.

Sva šestorica su se predala policiji nakon što se snimak ovog nemilog događaja pojavio na CCTV-u. Žrtva koja je tom prilikom napadnuta je ostala nepovređena. Sedmi osumnjičeni za kojeg policija tvrdi da je bio organizator, uhapšen je u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje kuće.

Šestorica mladića su migranti iz Sirije, dok je jedan iz Libana i svi su podneli zahteve za azil u periodu između 2014. i 2016. godine.

Beskućnik (37) je u vreme napada spavao na klupi na stanici metroa prekriven kartonima u Nojkelnu, predgrađu Berlina. Mašinovođa je izleteo iz voza i ugasio vatru aparatom za gašenje požara, a pomogli su mu i brojni prolaznici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.