Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloljetni migranti pokušali zapaliti beskućnika u Berlinu (VIDEO)

BERLIN - Sedam mladih migranata optuženi su za pokušaj ubistva u Berlinu nakon što su navodno na sam Božić pokušali zapaliti beskućnika.

Šestorica optuženih, starosti između 15 i 18 godina, predali su se policiji odmah nakon što su u javnosti objavljene snimke koje su snimile nadzorne kamere.

Sedmi optuženi, 21-godišnjak koji je navodno nagovorio ostalu šestoricu na zločin, uhapšen je navodno u svom domu.

Sva sedmorica stigli su u Berlin kao tražioci azila u periodu od 2014. do 2016. godine.

(BBC, Index.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Berlin: Migranti pokušali da zapale beskućnika

Izvor: B92, 29.Dec.2016, 00:46

Berlin -- Sedam mladih migranata optuženo je za pokušaj ubistva u Berlinu nakon što su, navodno na sam Božić, pokušali da zapale beskućnika...Šestorica optuženih, starosti između 15 i 18 godina, predali su se policiji odmah nakon što su u javnosti objavljeni snimci koje su snimile nadzorne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.