Još jedan Albanac poginuo u Siriji

Izvor: BKTV News, 17.Sep.2013, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Albanac poginuo u Siriji

Kosovski Albanac Pajtim Oluri poginuo u borbi protiv snaga bezbednosti u Siriji, javljaju kosovski mediji. Osim Olurija objavljena su i imena još šestorice Albanaca koji su ubijeni u borbama protiv sirijske vojske.
Pajtim Oluri iz Lipljana još jedno je ime na listi albanskih dobrovoljaca koji su poginuli u sukobima u Siriji, pišu albanski mediji.
Za sada, međutim, nisu poznate okolnosti pod kojima je Oluri poginuo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << /> Kosovski mediji naveli su imena još šestorice Albanaca koji su poginuli u Siriji.
Prema procenama, na strani ustanika u Siriji bori se oko 300 dobrovoljaca sa Balkana, uključujući i tridesetak sa Kosova.
Izvor: RTS
Tweet
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.