Izraelska vojska otkrila mrežu Hezbolaha u Siriji

Izvor: RTS, 13.Mar.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelska vojska otkrila mrežu Hezbolaha u Siriji

Izraelska vojska je saopštila da je otkrila militantnu mrežu libanskog Hezbolaha u Siriji, u blizini granice sa Izraelom.
"Izrael neće dozvoliti pokušaje Hezbolaha da se utvrde blizu granice, delovaćemo svim svojim moćima kako bismo isterali terorističku organizaciju" rekao je general izraelske vojske Amit Fišer.

Izraelska vojska kaže da mreža koju Hezbolah vodi zajedno sa Iranskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << revolucionarnom gardom prikuplja oružje i informacije, kao i da regrutuje lokalno stanovništvo za napad na Izrael, preneo je AP.
Komandant grupe je Ali Musa Dakduk i oni deluju nezavisno od sirijskih vlasti i predsednika Sirije Bašara el Asada.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Izrael: Otkrivena mreža Hezbolaha na granici sa Sirijom

Izvor: B92, 13.Mar.2019

Jerusalim -- Izraelska vojska je saopštila da je u Siriji duž granice s Izraelom otkrila ekstremističku mrežu kojom rukovodi libanski Hezbolah...Kako je navedeno, mreža kojom Hezbolah rukovodi zajedno s iranskom Revolucionarnom gardom, gomila oružje, prikuplja obaveštajne informacije i regrutuje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.