Izvor: Deutsche Welle, 06.Mar.2020, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„IS nevesta“ koja je žrtvovala svoju decu

Jedna majka iz Oberhauzena s troje dece odlazi u Siriju i priključuje se Islamskoj državi. Šestogodišnjeg sina daje na obuku za dete-vojnika. Poginuo je. Njoj danas počinje suđenje u Diseldorfu.

Nastavak na Deutsche Welle...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKA MONSTRUM ODVELA DECU U DŽIHAD DOK JE MUŽ BIO NA PUTU: Gledali pogubljenja, sin (6) poginuo na ratištu

Izvor: Kurir, 06.Mar.2020

Nemica Karla Džozefin S. (32) iz Oberhauzena s troje dece otišla je u Siriju i priključila se Islamskoj državi. Šestogodišnjeg sina Hamzu koji je kasnije poginuo dala je na obuku za dete-vojnika. Njoj danas počinje suđenje u Dizeldorfu.

Nastavak na Kurir...

MAJKA IZ PAKLA: Dala šestogodišnjeg sina na obuku za dete-vojnika Islamskoj državi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2020

Prema optužnici, Karla Jozefine S. je svog šestogodišnjeg sina dala u ruke verskoj policiji koja je od njega trebalo da napravi vojnika. Mali Hamza poginuo je u raketnom napadu 2018. u Siriji...Jedna majka iz Oberhauzena s troje dece odlazi u Siriju i priključuje se Islamskoj državi. Šestogodišnjeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Deutsche Welle. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Deutsche Welle. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.