Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Melanija se oglasila o bombardovanju Sirije

VAŠINGTON - Melanija Tramp, prva dama Sjedinjenih Američkih Država i supruga predsjednika Donalda Trampa oglasila se na Twitteru povodom američkog napada na Siriju.

 "Hvala jakim i hrabrim pripadnicima naše vojske u cijelom svijetu! Vaš kontinuirani doprinos i posvećenost bezbjednosti naše velike nacije neće nikada biti nezapažen ili necijenjen. I hvala svim vojnim porodicama, posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << djeci, hvala vam za vaše žrtvovanje", napisala je prva dama SAD-a Melanija Tramp.

Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija i Francuska noćas su izvele vazdušne udare na Siriju, u kojima je pogođena i vazdušna baza zapadno od Damaska, u blizini granice sa Libanom.

Napad je pogodio i vojni depo u istočnom Kalamunu, sjeverozapadno od Damaska, lokaciju u Masjafu 170 kilometara sjeverno od prijestonice.

Sirijski mediji su javili da je pogođen naučno istraživacki centar u Damasku za koji Pentagon tvrdi da je korišćen za razvijanje i proizvodnju hemijskog i biološkog oružja, prenio je Reuters.

1/2: Thank you to the strong & courageous members of our U.S. military all over the world! Your continued contributions & commitment to the safety of our great nation will never go unnoticed or unappreciated.

(Radiosarajevo.ba)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.