Hezbolah odbio napad Islamske države

Izvor: Press, 09.Jun.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hezbolah odbio napad Islamske države

Radikalni libanski pokret Hezbolah odbio je napad pripadnika Islamske države na granici Libana sa Sirijom, javila je danas televizija bliska tom pokretu.
       Radikalni libanski pokret Hezbolah odbio je napad pripadnika Islamske države na granici Libana sa Sirijom, javila je danas televizija bliska tom pokretu. Televizija Al-Manar prenela je da je u borbama poginulo ili ranjeno nekoliko ekstremista >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Islamske države, kao i da su uništena tri vozila. Hezbolah je umešan u građanski rat u Siriji gde se bori na strani snaga predsednika Bašara el Asada. Hezbolah je u višenedeljnoj ofanizivi na planinama Kalamun zauzeo teritoriju od Nusra fronta, ogranka terorističke organizacije Al Kaide u Siriji. Napad Islamske države na nekoliko pozicija pokreta Hezbolah dogodio se u okolini sela Ras Balbek kod libanske granice, prenela je televizija Al-Manar.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.