Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac iz "Pirata s Kariba" otišao da se bori protiv ID, sada ne može kući

Holivudski glumac Majkl Enrajt odlučio je 2015. da se pridruži borbi protiv Islamske države. Otišao je u Siriju i pridružio se kurdskoj miliciji, ali već gotovo dvije godine ne može da se vrati ni u SAD, ni u Veliku Britaniju gdje je rođen.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

MOLI ZA POMOĆ: Glumac iz "Pirata s Kariba" otišao da se bori protiv Islamske države, sada ne može da se vrati kući (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Mar.2019

Pre dve godine napustio je Siriju i od tada pokušava da se vrati u Ameriku. Rekao je da se boji vratiti u Veliku Britaniju jer postoji mogućnost da će ga osumnjičiti za terorizam budući da se borio na inostranom ratištu Holivudski glumac Majkl Enrajt odlučio je 2015. da se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.