EKSPLOZIJA U SIRIJI: Poginuo ruski general! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 17:55

EKSPLOZIJA U SIRIJI: Poginuo ruski general! (FOTO)

Incident se dogodio kada se konvoj ruske vojske vraćao nakon humanitarne akcije u blizini Dejr el Zora nakon što se aktivirala eksplozivna naprava.

Tri ruska vojnika ranjena su u eksploziji u Siriji, a jedan general-major je poginuo, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Napominje se da je general-major hitno evakuisan i pružena mu je lekarska pomoć, ali lekari nisu uspeli da ga spasu. Posthumno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je dodeljena državna nagrada.

Ministarstvo odbrane obećalo je da će porodici poginulog generala pružiti svu neophodnu pomoć.

Минобороны России сообщает об убийстве генерала и ранении трех российских солдат в результате взрыва в Сирии🇷🇺 pic.twitter.com/PbGrIp47vB

— 🇮🇶Иракский воин🇷🇺 (@russian1991r) August 18, 2020
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Siriji poginuo ruski general

Izvor: Vostok.rs, 18.Avg.2020

Ruski visoki vojni savetnik, generala-major poginuo je u eksploziji u Siriji, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Pored toga, povređena su još dva ruska vojnika. Incident se dogodio kada se konvoj vraćao nakon humanitarne akcije u blizini Deir ez Zora. General je hitno evakuisan, ali lekari...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.