U Siriji poginuo ruski general

Izvor: Vostok.rs, 18.Avg.2020, 19:33

U Siriji poginuo ruski general

Ruski visoki vojni savetnik, generala-major poginuo je u eksploziji u Siriji, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Pored toga, povređena su još dva ruska vojnika. Incident se dogodio kada se konvoj vraćao nakon humanitarne akcije u blizini Deir ez Zora. General je hitno evakuisan, ali lekari ga nisu uspeli spasiti. Posthumno mu je uručena državna nagrada.

Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ruski general poginuo u eksploziji u Siriji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Avg.2020

Ruski generalmajor poginuo je, a tri druga vojnika ozlijeđena su nakon što je bomba eksplodirala na putu ruskog vojnog konvoja u blizini Deir el-Zoura na istoku Sirije, javila je u utorak novinska agencija RIA, citirajući sirijsko ministarstvo obrane, javlja Reuters. Ministarstvo je saopćilo kako...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.