Džihadisti uvode veronauku umesto fizike i hemije

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džihadisti uvode veronauku umesto fizike i hemije

Ekstremisti iz Islamske države odlučili su da zatvore škole u zonama pod njihovom kontrolom na istoku Sirije kako bi promenili program nastave, saopštila je danas sirijska opoziciona Opservatorija za ljudska prava.

ISIS menja plan nastave u školama

 

Džihadisti od prošlog leta kontrolišu celu provinciju Dair az Zur, gde su sirijske snage bezbednosti potisnute u jednu vazduhoplovnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bazu.

 

Opservatorija, koja prikuplja informacije iz nezavisnih izvora, navodi da su islamisti odlučili da zatvore škole kako bi prosvetni radnici najpre prošli versku obuku od mesec dana u "cilju iskorenjivanja nevernika u školama".

 

Neki časovi fizike i hemije već su zamenjeni časovima veronauke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspored časova Islamske države

Izvor: RTS, 07.Nov.2014

Džihadisti planiraju da promene nastavu u Siriji. Neke časove fizike i hemije već su zamenili veronaukom. U međuvremenu, odlučili su da zatvore škole na istoku zemlje...Ekstremisti iz Islamske države odlučili su da zatvore škole u zonama pod njihovom kontrolom na istoku Sirije kako bi promenili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.