Izvor: Piplmetar.rs, 16.Okt.2023, 05:30

Djevojka iz BiH uhvaćena tokom neprikladnog čina na javnom mjestu

GELZENKIRHEN – Pripadnici Savezne policije iz Gelzenkirhena sinoć su tokom pregleda nadzornih kamera uočili par tinejdžera koji su imali seksualni odnos na stepenicama željezničke stanice.
Policija je odmah otišla na lice mjesta gdje su zatekli par, bh. djevojku (18), nastanjenu u Gelzenkirhenu i tinejdžera iz Sirije (16), sa boravištem u mjestu Gronau.  
U momentu kada je policija došla na lice mjesta, djevojka je bila napola obučena, što je izazvalo gnušanje i >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << negodovanje putnika koji su prolazili tom platformom.
Oboje su sprovedeni u policijsku stanicu radi uzimanja ličnih podataka. Iako su tokom saslušanja oboje bili razumni i shvatili grešku, policija je, ipak, informisala roditelje mladog Sirijca, koji su došli po njega, vidno osramoćeni.
Njih dvoje su prijavljeni zbog remećenja javnog reda.
Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Opširnije

Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Bosanka uhapšena jer je vodila ljubav sa maloletnikom iz Sirije: Policajci ih zatekli na delu nasred glavne železničke stanice

Izvor: Blic, 16.Okt.2023

Nemačka policija ostala je šokirana u subotu uveče kada je na Glavnoj železničkoj stanici u Gelzenkirhenu zatekla par kako vodi ljubav na očigled ostalih putnika. Ispostavilo se da su u pitanju 18 godina stara devojka iz Bosne i 16 godina star Sirijac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.