Devojčica razneta u policijskoj stanici u Damasku

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2016, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica razneta u policijskoj stanici u Damasku

Sedmogodišnja devojčica mirno je ušetala u policijsku stanicu u Damasku, a zatim je daljinskim upravljačem neko izdaleka aktivirao bombu na njenom telu.

U eksploziji u četvrti Midan sirijske prestonice ranjena su tri policajca.

Izvor iz policije je za "Al-Vatan" rekao da je devojčica izgledala izgubljeno i da je pitala da li može da ode do toaleta.

Mada pobunjenici granatiraju i raketiraju prestonicu, retke su eksplozije u samom gradu, primećuje "Dejli mejl".

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

OTVORILA SU SE VRATA PAKLA NA ZEMLJI: Na devojčicu (7) stavili eksploziv i aktivirali ga kada je ušla u policijsku stanicu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2016, 00:18

Sedmogodišnja devojčica mirno je ušetala u policijsku stanicu u Damasku, a zatim eksplodirala kada je daljinskim upravljačem neko izdaleka aktivirao bombu na njenom telu, javljaju sirijski mediji...Kako prenosi britanski "Dejli mejl", u eksploziji u četvrti Midan sirijske prestonice ranjena su tri...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.