Dečak, kog je saplela kamermanka, upoznao Ronalda

Izvor: Blic, 21.Sep.2015, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak, kog je saplela kamermanka, upoznao Ronalda

San sedmogodišnjeg dečaka iz Sirije Zaida Mohsena, kog je početkom meseca saplela mađarska kamermanka izazvavši pravu buru u javnosti, se ostvario - upoznao je svog fudbalskog idola Kristijana Ronalda.

Ronaldo je, naime, pozvao dečaka, njegovog oca Osamu Abdula i starijeg brata Muhameda (18) na fudbalsku utakmicu Real Madrid-Granada.

Dečak je imao i tu čast da se prošeta terenom zajedno sa Ronaldom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a pokušao je i da imitira neke čuvene poteze poznatog fudbalera, prenela je Raša tudej.

U saopštenju, objavljenom na zvaničnom sajtu Real Madrida, navodi se da su se Zaid, njegov otac i brat sastali i sa trenerom i drugim osobljem kluba.

Kamermanka mađarske televizije N1TV dobila je otkaz zbog snimka na kojem se

vidi kako šutira izbeglice, uključujući i decu, dok oni beže od policije u prihvatnom centru Reske, na jugu zemlje.

Na snimcima se moglo videti kako Petra Laslo sapliće čoveka u trku, koji u rukama nosi dete, a potom u odvojenom incidentu šutira jedno dete u begu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.