Izvor: Blic, 30.Jul.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI TRGOVINE ORGANIMA ZAROBLJENIH SRBA "Isporuke uglavnom završavale u Damasku, zvaničnici OVK i albanski gangsteri zaradili su čitavo bogatstvo"

Većina organa kidnapovanih Srba sa Kosova i Metohije isporučena je na Bliski istok u Damask, glavni grad Sirije, navedeno je u izveštaju sa oznakom "strogo poverljivo" šefa Misije za istrage zločina iz Skoplja i Prištine Emona Smita.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Organi kidnapovanih Srba prebačeni uglavnom u Damask

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2019

Agencija Srna objavila da je veći deo organa Srba kidnapovanih sa Kosova i Metohije isporučen na Bliski istok u Damask, glavni grad Sirije, što se i navodi u izveštaju šefa Misije za istrage zločina iz Skoplja i Prištine Emona Smita, koji, inače, nosi oznaku ''strogo poverljivo"...Agencija navodi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.