ČUDA POSTOJE! Cela porodica izvučena iz ruševine u Siriji: Zvuci radosti ispunili su nebo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 12:56

ČUDA POSTOJE! Cela porodica izvučena iz ruševine u Siriji: Zvuci radosti ispunili su nebo (VIDEO)

Sirija dobija znatno manje pomoći od Turske. Tamošnji spasioci rekli su da im ponestaje resursa i ljudstva za potrage i apelovali na sve koji mogu da hitno pošalju pomoć.

Na internetu se pojavio potresan snimak na kom se vidi kako grupa dobrovoljaca civilne odbrane Sirije poznata kao Beli šlemovi iz ruševina kuće izvlači porodicu koja je pravim čudom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preživela razarajući zemljotres koji je pogodio zemlju.

Beli šlemovi su objavili da se akcija spašavanja odigrala u selu Bisnia, u blizini Idliba u severozapadnoj Siriji.

- Ovo je pravo čudo. Zvuci radosti ispunili su nebo - napisala je grupa na Tviteru.

A true miracle...the sounds of joy embrace the sky... joy beyond belief.

An entire family was rescued from under the rubble of their house this afternoon, Tuesday, February 7, in the village of Bisnia, west of #Idlib.#Syria #earthquake pic.twitter.com/Cb7kXLiMjT

— The White Helmets (@SyriaCivilDef) February 7, 2023

Na snimku se vidi kako oni uz pomoć alata uklanjaju ruševine, a onda izvlače grupu ljudi, uključujući i dete, kroz mali otvor.

To save one life is to save all of humanity...

During the rescue of a family from under the rubble yesterday, Tuesday, February 7, in the village of Bisnia, west of #Idlib, #Syria.#earthquake pic.twitter.com/2d4mdd1I0U

— The White Helmets (@SyriaCivilDef) February 7, 2023

Ovo je samo jedna od priča koje vraćaju nadu u budućnost u Turskoj i Siriji, koje se već danima suočavaju sa ogromnom katastrofom.

Podsetimo, više hiljada ljudi stradalo je u seriji razornih zemljotresa u Turskoj i Siriji. Očekuje se da će još žrtava biti otkriveno u narednim danima, a seizmolozi upozoravaju da će tlo nastaviti da podrhtava.

Inače Sirija, dobija znatno manje pomoći od Turske. Tamošnji spasioci rekli su da im ponestaje resursa i ljudstva za potrage i apelovali na sve koji mogu da hitno pošalju pomoć.

Više vesti o zemljotresu u Siriji pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.