Brahimi: Sirijske strane priznale da teroristička pretnja postoji

Izvor: Vostok.rs, 31.Jan.2014, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brahimi: Sirijske strane priznale da teroristička pretnja postoji

31.01.2014. -

Sirijske strane su priznale da terorizam u njihovoj zemlji postoji, ali nisu uspele da se dogovore kako da se bore protiv njega, izjavio je danas specijalni predstavnik OUN i Arapske lige Lahdar Brahimi.

On smatra da će naredne runde dijaloga u okviru „Ženeve 2“ biti produktivnije. Brahimi je potvrdio da će ova runda, koja je „početak procesa“, biti završena 31. januara.

Ranije se saznalo da će naredna runda pregovora početi 10. februara i trajati jednu sedmicu.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šojgu: Ne treba povlačiti trupe iz Avganistana dok je situacija u zemlji nestabilna

Izvor: Vostok.rs, 31.Jan.2014

31.01.2014. -..Do povlačenja međunarodnih snaga iz Avganistana treba da bude realizovan program stabilizacije situacije u zemlji, izjavio je danas ministar odbrane Rusije, Sergej Šojgu nakon pregovora sa kolegom iz Kazahstana, Adilbekom Džaksjubekovim...Prema rečima Šojgua, važan deo vojne saradnje...

Nastavak na Vostok.rs...

Sirijske strane potvrdile dolazak u Švajcarsku 10. februara

Izvor: Vostok.rs, 01.Feb.2014, 11:45

01.02.2014. -..Vladina i opoziciona delegacija Sirije uverile su specijalnog predstavnika UN za Siriju, Lakhdara Brahimija da će doći u Švajcarsku 10. februara kako bi nastavile pregovore, saopštio je stalni predstavnik Rusije pri UN i drugim međunarodnim organizacijama, Aleksej Borodavkin...''Sirijske...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.