Brahimi: Savet bezbednosti je taj koji treba da vrši pravosuđe u Siriji

Izvor: Vostok.rs, 07.Sep.2013, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brahimi: Savet bezbednosti je taj koji treba da vrši pravosuđe u Siriji

07.09.2013. -

Nijedna zemlja ne sme da samostalno vrši pravosuđe u Siriji, rekao je specijalni predstavnik UN i Arapske lige Lahdar Brahimi po završenom sastanku sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovim u Sankt-Peterburgu.

Prema njegovim rečima odluku o bilo kakvim akcijama u Siriji može doneti samo Savet bezbednosti UN.

Lavrov je istakao da bi primena snage mimo Saveta bezbednosti UN učinila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << besmislenim sve napore koji se ulažu u političko rešavanje situacije u Siriji i u sazivanje druge međunarodne konferencije u Ženevi.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Jalti otvoren Međunarodni telefilmski forum "Zajedno"

Izvor: Vostok.rs, 07.Sep.2013

07.09.2013. -..U ukrajinskom gradu Jalti, u petak je otvoren Međunarodni telefilmski forum "Zajedno". Pozdravni govor su učesnicima foruma uputili predsednici Rusije i Ukrajine, Vladimir Putin i Viktor Janukovič. Oni, između ostalog, ističu da smotra promoviše usvajanje večnih ljudskih vrednosti...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.