Asad tvrdi da su preferencije Sirije na predsedničkim izborima u Rusiji očigledne

Izvor: Vostok.rs, 03.Mar.2024, 21:57

Asad tvrdi da su preferencije Sirije na predsedničkim izborima u Rusiji očigledne

Sklonosti Sirije u vezi sa predsedničkim izborima u Rusiji su očigledne jer Damask podržava čoveka koji je bio sposoban da odbije terorizam u toj republici, izjavio je sirijski predsednik Bašar Asad.
„Ako Rusiju posmatramo kao državu, koja se zajedno sa nama bori protiv terorista u Siriji, naravno, ova tema je važna za nas i ne možemo je uzimati isključivo kao naše unutrašnje pitanje. Čovek koji je doneo odluku da se bori protiv terorizma u Siriji je važan za nas“, izjavio je on u intervjuu za televizijski kanal Solovov lajv. Prema Asadu, takođe je važno da li ovaj čovek ostaje na funkciji ili ne. „Naravno, sve promene će se odraziti na nas. Ako pitate za kandidate [za predsednika Rusije] mi preferiramo, mislim da će odgovor biti očigledan“, naglasio je on. Izvor: TASS (F)
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.