Asad se seli u komšiluk Mire Marković?

Izvor: Radio 021, 30.Dec.2012, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asad se seli u komšiluk Mire Marković?

Ako Rusija popusti pod pritiskom zapadnih vlada i ponudi azil sirijskom predsedniku, moglo bi se desiti da i Bašar Asad uživa u snežnom spokoju elitne Barvihe, gradu smeštenom u borovoj šumi nadomak Moskve, sa vilama i luksuznim buticima gde žive udovica i sin bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića.
Pogledaj vesti o: Sirija,   Moskva

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Asad i Mira Marković komšije?

Izvor: B92, 30.Dec.2012

Beograd -- Ako Rusija ponudi azil sirijskom predsedniku moglo bi se desiti da i Bašar Asad bude u Barvihi, gradu nadomak Moskve, gde žive Mira i Marko Milošević...Mira i Marko žive ovde u svojim vilama. "Ljudi iz Srbije dolaze u posetu", naveo je Borislav Milošević u telefonskom razgovoru sa novinarima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.