Asad: Događaji u Siriji se razvijaju u pravcu koji žele Sirija i Rusija

Izvor: Vostok.rs, 08.Feb.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asad: Događaji u Siriji se razvijaju u pravcu koji žele Sirija i Rusija

Krv ruskih vojnika koji su poginuli na sirijskoj zemlji nema cenu, izjavio je sirijski predsednik Bašar el Asad na sastanku sa ruskim poslanicima Državne dume.
„Naravno, vojna podrška je veoma važna. Međutim, jedna kap krvi poginulih ruskih vojnika na našoj zemlji za nas je važnija od svake vojne podrške. Ta krv, ruska krv, koja je prolivena na našoj zemlji, nema cenu“, naglasio je on.

Asad je takođe zahvalio ruskoj strani na vojnoj podršci.

Sirijski lider smatra da se događaji u njegovoj zemlji razvijaju u pravcu koji žele i Sirija i Rusija.
„Veoma se radujem današnjem sastanku sa vama, kao i svaki put. Događaji se brzo razvijaju u pravcu koji želimo i mi i vi“, rekao je Asad.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut
 

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Asad: Stvari se odvijaju munjevito

Izvor: RTS, 08.Feb.2017

Sirijski predsednik Bašar el Asad nada se da će, nakon druge runde razgovora u Astani, početi direktni pregovori obe strane u Siriji. . Stvari u Siriji kreću se u prihvatljivom smeru i za Damask i za Moskvu, rekao je predsednik...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.