Asad: Bombardovanje Sirije dodatno ujedinilo narod

Izvor: Vostok.rs, 14.Apr.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asad: Bombardovanje Sirije dodatno ujedinilo narod

Bombardovanje Sirije od strane Sjedinjenih Država, Britanije i Francuske dodatno je ujedinilo sirijski narod u borbi protiv terorizma, izjavio je tokom telefonskog razgovora sa iranskim predsednikom Hasanom Rohanijem, sirijski predsednik Bašar Asad, prenose RIA Novosti.




"Predsednik je naglasio da ova agresija neće izmeniti Siriju, nego da će je ojačati u naporima da se teroristi eliminišu iz svakog delića zemlje", saopštila je pres služba predsednika Asada.

Predsednik Irana Hasan Rohani rekao je da će Iran nastaviti da bude uz Siriju, izražavajući uverenje da agresija neće oslabiti rešenost sirijskog naroda u ratu protiv terorizma.

Čitajte više na Napadi SAD, Francuske i Velike Britanije na Siriju

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.