100 GODINA POSLE: Sirijska TV prenela “Sarajevski atentat” kao hitnu vest!

Izvor: BKTV News, 02.Jul.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

100 GODINA POSLE: Sirijska TV prenela “Sarajevski atentat” kao hitnu vest!

Sirijska televizija, sa 100 godina zakašnjenja, kao hitnu vest je proteklog vikenda objavila informaciju o atentatu u Sarajevu na austrougarskog prestolonaslednika Franca Ferdinanda.

“”BBC Arabia” u “tvitovima” je objavio vesti o 100. godišnjici atentata u Sarajevu, što zaposleni u informativnoj redakciji sirijske televizije nisu najbolje shvatili i verovali su da se radi o aktuelnim informacijama”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << /> Novinar sirijske televizije objavio je kao hitnu vest da je Franc Ferdinand ubijen, uz napomenu da je “20 osoba povređeno prilikom eksplozije konvoja prestolonaslednika”.
Ovo elementarno nepoznavanje istorije zaposlenog na sirijskoj televiziji naišlo je na podsmeh na socijalnim mrežama.
Izvor: tanjug.rs

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sirija: Hitno, hitno. Ubijen je Franc Ferdinand!

Izvor: Mondo, 02.Jul.2014

Sirijska televizija, sa 100 godina zakašnjenja, kao hitnu vest je proteklog vikenda objavila informaciju o atentatu..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.