Severina za Radio S i S media portal otkrila refren nove pesme! (FOTO)

Izvor: S media, 17.Nov.2011, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina za Radio S i S media portal otkrila refren nove pesme! (FOTO)

Severina Vučković, doputovala je u Beograd kako bi snimila novi singl "Grad bez ljudi" koji ćete premijerno čuti 22. novembra na Radiju S u emisiji "Dan sa Natalijom". Severina ekskluzivno za Radio S i S media portal otkriva refren nove pesme.

Trudna Severina Vučković, stigla je u srpsku prestonicu kako bi snimila novi singl, baladu "Grad bez ljudi", koja, kako smo mogli da primetimo, na prvo slušanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << neodoljivo podseća na "staru" Seve, s početka karijere.

- Drago mi je što tako mislite, jer zaista, dopala mi se na prvo slušanje. Kao da sam je ja pisala, rekla je Seve za S media portal.

Pevačica je veoma ponosna na nju, a dopala joj se i pre "Bred Pita".

Severinina pesma će premijerno biti puštena na talasima Radija S, koju ćete, zajedno s razgovorom s ovom poznatom pevačicom, moći da čujete 22.novembra u emisiji "Dan sa Natalijom" u 12 časova.

Ekskluzivno, samo na S media portalu možete pročitati refren Severinine nove pesme:

"Vidjela sam grad bez ljudi

pobjednika kako gubi

anđele na stubu srama

djecu koja plaču sama

Vidjela sam snijeg u maju

đavola u bjelom raju

ali ne i muško koje, zna kajati u dvoje
".


Inače, Severina je u sedmom mesecu trudnoće, i sjajno izgleda. Primetili smo da je u vrtoglavo visokim štiklama koje baš i ne pristaju stanju u kojem je:

- Ovo je samo zbog vas, rekla je pokazujući na visoke potpetice.

Pitali smo je kako provodi vreme, sada kad ga ima više nego pre:

- Imam više vremena za sebe. Odlazim u pozorište, u bioskop, viđam se s drugaricama, ali dosta i čitam, rekla je pevačica.

A zašto će Nataša Bekvalac ponovo obući venčanicu, pročitajte OVDE.

Severina otkrila: Sin će se zvati Aleksandar Ivan!

Seve vas uči kako da hodate u štiklama (VIDEO)

Severina: Ugojila sam se pet kilograma

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.