Ovako je Severina izgledala pre 25 godina: Pamtite li pevačicu iz perioda kada je imala dugu, plavu i kovdrdžavu kosu? (VIDEO)

Izvor: Story, 21.Feb.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Severina izgledala pre 25 godina: Pamtite li pevačicu iz perioda kada je imala dugu, plavu i kovdrdžavu kosu? (VIDEO)

Popularna hrvatska pevačica važi za jednu od najpoželjnijih žena na Balkanu, a malo ko zna kako je izgledala kao plavuša.

Severina Kojić, Foto: Instagram

Severina Vučković je pre 20 godina imala dugu plavu kovrdžavu kosu, i izgledala je izgledala dosta drugačije.

Vučkovićeva je nastupala u spotu za pesmu "Oglasi" koji je snimljen 1991. godine, a plava kosa ju je učinila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << zanimljivom.

Slavlje u porodici Kojić: Ovako su Severina i Igor proslavili Aleksandru rođendan

- Plavuša sam, rastavljena, jasno, nisam za to kriva. Kuhinja mi strani pojam, moje lice šminka skriva i tražim dečka crnokosog, koji voli provod ludi, još da ima stan i kola. Šifra: Cicija ne budi - stihovi su koje je pevušila Severina kao plavuša.

Srećna i zadovoljna: Severina kao top model

Pogledajte Severinu u drugačijem izdanju:

 

Izvor: Kurir.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.