Sećate li se Severine sa plavom, dugom i kovrdžavom kosom? (foto/video)

Izvor: Svet, 20.Feb.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se Severine sa plavom, dugom i kovrdžavom kosom? (foto/video)

Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković važi za jednu od najpoželjnijih žena na Balkanu, a malo ko zna kako je izgledala kao plavuša.
Seve je pre 20 godina imala dugu plavu kovrdžavu kosu, kada je izgledala dosta drugačije.
Naime, Vučkovićeva je nastupala u spotu za pesmu “Oglasi” koji je snimljen 1991. godine, a plava kosa ju je učinila zanimljivom.

“Plavuša sam, rastavljena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jasno, nisam za to kriva. Kuhinja mi strani pojam, moje lice šminka skriva i tražim dečka crnokosog, koji voli provod ludi, još da ima stan i kola. Šifra: Cicija ne budi”, stihovi su koje je pevušila Seve kao plavuša.
Pogledajte Severinu u drugačijem izdanju:
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sećate li se Severine sa plavom, dugom i kovrdžavom kosom? (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 20.Feb.2016

Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković važi za jednu od najpoželjnijih žena na Balkanu, a malo ko zna kako je izgledala kao plavuša...Seve je pre 20 godina imala dugu plavu kovrdžavu kosu, kada je izgledala dosta drugačije...Naime, Vučkovićeva je nastupala u spotu za pesmu “Oglasi”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.